6 sept 2024
7 min

Traprenovatie in 1 dag

Uw trap laten renoveren door een traprenovatiebedrijf? Next Stairs verzorgt een traprenovatie in 1 dag en komt graag bij u langs voor een gratis thuisdemonstratie

Een trap is meer dan alleen een functioneel onderdeel van je huis! Een mooie trap is een eye-catcher en kan helemaal samenvloeien met het interieur, zoals een moderne betonlook of natuurlijke houtlook trap. Een trap kan na verloop van tijd zijn glans verliezen en een traprenovatie kan dan de oplossing zijn. Met NextStairs is het makkelijker dan ooit, want wij renoveren je trap in slechts één dag!

Onze unieke methode maakt het mogelijk om jouw trap snel en efficiënt te transformeren. We gebruiken hoogwaardige overzettreden die wij op maat maken en perfect laten aansluiten op de bestaande traptreden. Geen hak- of breekwerk, geen dagenlang stof en overlast. In plaats daarvan geniet je 's avonds al van je prachtige nieuwe trap. Ook aan de slag? Neem dan direct contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie!

Nieuwe trap in slechts 4 stappen

  1. Gratis thuisdemonstratie: We komen bij je langs om de trap te bekijken, wensen te bespreken en onze producten op locatie te tonen, zodat u de best mogelijke beslissing kunt nemen.
  2. Opmeten en voorbereiden: Om overlast te minimaliseren meten we de traptreden op en maken we deze buitenhuis op maat.
  3. Plaatsen van de overzettreden: Onze installateurs plaatsen de traptreden in één dag met een speciale sneldrogende lijm, zodat de trap snel weer belast mag worden.
  4. Afwerking en oplevering: Vanzelfsprekend werken we de trap netjes af en zijn wij pas tevreden, wanneer u tevreden bent.

Waarom NextStairs & een traprenovatie in 1 dag?

  • Snel en efficiënt: Geen wekenlange verbouwing, maar een transformatie in slechts één dag.
  • Minimale overlast: Geen hak- of breekwerk, dus minder stof en geluidsoverlast.
  • Duurzaam en slijtvast: Onze overzettreden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan jarenlang mee.
  • Veel keuze: Kies uit diverse kleuren, materialen en afwerkingen voor een trap die perfect bij jouw stijl past.
  • Veiligheid voorop: Onze trappen zijn voorzien van antislip strips voor extra veiligheid.

Traprenovatie? Kies voor NextStairs!

Met een traprenovatie van NextStairs geef je jouw trap in één dag een compleet nieuwe look. Geen gedoe, gewoon heldere afspraken en duidelijkheid over prijzen. Vervolgens plaatsen onze installateurs de trap in slechts één dag, zodat u de trap weer snel in gebruik kunt nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trap? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende thuisdemonstratie.

Aanbevolen

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.