9 mei 2024
11 min

Open trap renovatie: kosten en opties

Uw open trap laten renoveren door een specialist? Ontdek de mogelijkheden van Next Stairs traprenovatie. Maak direct een afspraak

Een open trap kan een prachtig pronkstuk in huis zijn en waarde toevoegen aan de woning, maar zal na verloop van tijd de oorspronkelijke glans verliezen. Middels een traprenovatie kunt u de trap weer herstellen, wat naast de esthetische verbetering eveneens bijdraagt aan de veiligheid en duurzaamheid van de traptreden.

De open constructie is stijlvol en elegant en kan op twee manieren worden opgeknapt. Zo kunt u de traptreden enkelzijdig renoveren of dubbelzijdig. Daarnaast maken bijpassende elementen als moderne leuningen, verlichting of een bijpassende balustrade de traprenovatie helemaal compleet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak, zodat wij de huidige situatie kunnen bekijken voor een offerte op maat.

opties bij open trap renovatie

Bereken kosten van open traprenovatie

De kosten bij een open traprenovatie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal/product, de extra opties, het aantal treden, bochten in de trap en natuurlijk de enkel- of dubbelzijdige bekleding. Wanneer wij deze informatie van u weten kunnen wij de totale kosten van de open traprenovatie berekenen.

Onze producten:

  • HPL (Laminaat): meer dan 50 producten
  • Eikenhout: meer dan 40 opties en kleuren
  • PVC: meer dan 100 verschillende decors
  • Leder: 6 producten
  • Organic PU: 5 verschillende opties

Nadat u akkoord geeft ontvangen wij de materialen binnen enkele werkdagen en kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht voor de installatie. Al vroeg in de ochtend staat onze installateur voor de deur en zorgt in de meeste gevallen dat de werkzaamheden binnen één werkdag zijn afgerond, zodat u de trap weer snel in gebruik kunt nemen.

Verschillende opties bij traprenovatie

Naast de keuze voor enkel of dubbelzijdige bekleding kunt u kiezen uit extra opties of bijpassende elementen, zoals nieuwe leuningen, een balustrade, trapkast, verlichting, traplades of bijpassende planken aan de muur.

Bij een open traprenovatie is het ook mogelijk om middels stootborden de trap dicht te maken. Dit kan zorgen voor esthetische verbetering en kan eveneens handig zijn bijvoorbeeld isolatie, kinderen, huisdieren of veiligheid.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en opties? Wij denken graag met u mee en staan voor u klaar!

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.