6 aug 2024
10 min

Dichte traprenovatie: kosten en opties

Zijn uw traptreden toe aan vernieuwing en wilt u de dichte trap laten renoveren. Ontdek de dichte traprenovatie van Next Stairs!

Heeft uw dichte trap een renovatie nodig? Bij NextStairs begrijpen we dat uw trap meer is dan alleen een functioneel element in uw huis. Het is een centraal punt, een blikvanger die de toon zet voor uw interieur. Daarom bieden wij hoogwaardige traprenovaties aan die uw dichte trap transformeren in een stijlvol en functioneel meesterwerk.

Om u een indicatie te geven van de kosten van een open traprenovatie, nodigen wij u uit om een gratis thuisdemonstratie in te plannen. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften, waarna we een offerte opstellen. Na akkoord van de offerte, bestellen wij de materialen en plannen de installatie binnen 2 weken in. Op de dag van plaatsing staat onze installateur 's ochtends vroeg klaar en renoveert de trap binnen één werkdag, zodat u deze snel weer in gebruik kunt nemen.

Dichte trap renovatie

Kosten bij een open traprenovatie

Bij NextStairs begrijpen we dat de kosten van een traprenovatie een bepalende factor zijn bij het overwegen van een open traprenovatie. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door verschillende aspecten, zoals het gekozen product, de stootborden en eventuele extra opties.

Ons assortiment van overzettreden bestaat uit diverse materialen, waaronder: 

  • HPL (Laminaat): Meer dan 50 stijlvolle producten om uw trap een moderne uitstraling te geven.
  • Eikenhout: Kies uit meer dan 40 opties en kleuren voor een tijdloze en warme sfeer.
  • PVC: Ontdek de veelzijdigheid van meer dan 100 verschillende decors, geschikt voor elke interieurstijl.
  • Leder: Geniet van de luxe en elegantie van onze 6 lederen opties.
  • Organic PU: Kies uit 5 duurzame en milieuvriendelijke opties voor een bewuste keuze.

Zodra u uw keuze heeft gemaakt, bestellen wij de materialen en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht.

Dichte trap renovatie met NextStairs?

Expertise & Ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche hebben onze vakmensen de expertise en het oog voor detail om uw droomtrap te realiseren. Trots op de geleverde renovaties streven we er elke keer weer naar om een mooi eindresultaat te realiseren.

Persoonlijk advies & Maatwerk: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Onze specialisten komen graag bij u langs in de regio Almere, Amsterdam en Utrecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bespreken we uw wensen en behoeften, en stellen we een renovatieplan op maat samen.

Hoogwaardige materialen & Afwerking: Bij NextStairs werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen die garant staan voor duurzaamheid en een lange levensduur. Of u nu kiest voor de warme uitstraling van hout, het moderne karakter van laminaat, of het onderhoudsgemak van PVC, wij zorgen voor een perfecte afwerking die jarenlang meegaat.

Efficiënt & Minimale overlast: Wij begrijpen dat een traprenovatie een ingrijpende verandering kan zijn. Daarom werken we snel en efficiënt met minimale overlast. Zo maakt onze installateur de panelen buiten huis op maat om geluid en stof te minimaliseren. Vervolgens plaatsen we de overzettreden met een speciale lijm, waardoor u deze snel weer in gebruik kunt nemen.

Complete service en Extra opties: Bij NextStairs bieden we een complete service, van advies tot uitvoering. Naast het bekleden van uw trap met overzettreden, kunt u ook kiezen voor diverse extra opties, zoals een bijpassende trapkast, een stijlvolle trapleuning, sfeervolle verlichting of elegante stootborden. Zo creëren we samen de trap van uw dromen!

Neem vandaag nog contact op!

Zijn uw traptreden toe aan vernieuwing en wilt u de dichte trap laten renoveren. Plan dan vandaag nog een afspraak in of neem contact op met ons, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Neem Wij helpen u graag bij het realiseren van de trap die perfect aansluit bij uw (woon)wensen en interieur.

Aanbevolen

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.